Účetnictví Brno a daňová evidence – ENTERPRISE CONSULTING, s. r. o.

posted in: Internet

ENTERPRISE CONSULTING, s. r. o. je česká společnost poskytující služby především v oblasti vedení účetnictví, vedení daňové evidence, personalistiky a zpracování mezd. Dbáme na individuální přístup ke klientovi, který je založený na vzájemné důvěře a kvalitě poskytovaných služeb za velmi příznivé ceny.

Nabízené služby:

- vedení účetnictví a mzdové evidence

- zpracování mezd, mzdové účetnictví

- zastupování před úřady

- administrativní a asistentské služby

- informace a poradenství

Na stránkách www.enterprise-consulting.cz naleznete řadu článků a tipů, které jsou velmi užitečné. Samozřejmostí je také aktualizovaný Daňový kalendář , ve které naleznete všechny důležité termíny na celý kalendářní rok.

Účetnictví Brno = ENTERPRISE CONSULTING, s. r. o.

Využíváme všech svých znalostí a zkušeností, aby Vaše podnikání bylo pro Vás co nejmenší administrativní zátěží a zároveň byl maximalizován Váš zisk.

Proč si vybrat právě nás? Nabízíme kvalitní služby v oblasti účetnictví nejen pro Brno a okolí, dbáme na individuální přístup, samozřejmostí je i upozorňování na důležité termíny.

V naší nabídce nechybí ani možnost vzdáleného přístup k účetním datům, zastupování na úřadech a další služby. To vše proto, abyste se mohli věnovat Vaši hlavní činnosti. Starosti s účetnictvím přenechejte na nás. Jsme Váš partner v úspěšném podnikání.

ENTERPRISE CONSULTING, s. r. o.

Větrná 533/26

635 00 Brno – Bystrc

Telefon: +420 534 008 330

E-mail: info@enterprise-consulting.cz

This entry was posted on 14.3.2011 at 10.32 and is filed under Internet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply